15 ДТП та 68 правопорушень кримінального характеру: поліцейська статистика за добу

15 ДТП та 68 правопорушень кримінального характеру: поліцейська статистика за добу
Фото: dpchas.com.ua

За добу до підрозділів ГУНП в Хмельницькій області надійшло 474 повідомлення про події та правопорушення, з них 68 — кримінального характеру.

По лінії безпеки дорожнього руху складено 245 адміністративних протоколів, з них 9 — за керування транспортом у нетверезому стані.

Зафіксовано 15 ДТП без травмованих.

Оператори лінії «102» прийняли та опрацювали 562 дзвінки від мешканців області.

Нагадаємо, що на Хмельниччині у результаті зіткнення двох автомобілів травмувався 43-річний чоловік. Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 січня близько 10.35 години на автодорозі «Кам’янець-Подільський — Білогір’я» поблизу села Почапинці Чемеровецького району. Встановлено, що 32-річний кам’янчанин на автомобілі «ВАЗ» виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ» під керуванням 49-річного жителя села Юрківці. У результаті ДТП 43-річний пасажир автомобіля «ВАЗ», житель Кам’янця-Подільського, отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги і був госпіталізований до травматологічного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні.

Вчора в Хмельницькому патрульні зупинили нетверезого водія маршрутного автобуса. Водій проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора. На чоловіка, який керував маршрутним транспортним засобом, патрульні винесли постанову за частиною 4 статті 126 КУпАП за керування транспортним засобом будучи позбавленим такого права судом строком на 1 рік, за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, а також адміністративні матеріали за проїзд на червоний сигнал світлофора. Інспектори помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тому запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Драгер, на що кермувальника погодився. Показник Драгера — 0,97 проміле.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне