3 місяці і 11 днів арешту призначили жінці за невідпрацьовані громадські роботи

3 місяці і 11 днів арешту призначили жінці за невідпрацьовані громадські роботи
Фото: 24tv.ua

У Віньковецькому районному суді вдруге на лаві підсудних 24-річна жителька району. Цього разу її судили за ухилення від відбування громадських робіт  (частина 2 статті 389 Кримінального кодексу), призначених за вчинення крадіжки. Тепер жінці доведеться провести 3 місяці й 11 днів під арештом.

За попереднім вироком жінці призначили 120 годин громадських робіт. Відбувати їх вона мала протягом листопада-грудня 2017 року  на комунальному підприємстві і у сільраді.  Відпрацювавши лише 30 з них більше на роботу не з’являлась. Про свій переїзд в інший район орган пробації вона не повідомила.

Жінка свою вину визнала. Суд врахував, що за місцем проживання вона характеризується негативно, зловживає алкоголем, позбавлена батьківських прав щодо своїх двох дітей. Відтак, призначив обвинуваченій покарання у виді арешту.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду

Нагадаємо, що до 9 років позбавлення волі засуджено двох розбійників з Славутського району. У лютому цього року 32-річна, раніше судима за вчинення злочинів проти власності, мешканка Славутчини, вступила у змову із своїм 29-річним товаришем. Він також неодноразово мав проблеми з законом. Вони домовились спільно вчинити розбійний напад на односельця та заволодіти його майном.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне