Де у Хмельницькому можна буде зануритися на Водохреще?

k
Фото: styknews.info

За інформацією патрульної поліції, з 20 години 18 січня до 22 години 19 січня 2019 року, поблизу аварійно-рятувальної станції (провулок Човновий, 11) на правому березі річки Південний Буг заплановано проведення церемонії освячення води з нагоди свята Богоявлення Господнього — Водохреща. Також буде проводитись ряд літургійних заходів у межах міста.

У зв’язку із заходами, пов’язаними з святкуванням Водохреща, просимо Вас бути уважними та обережними. Дотримуйтесь правил особистої безпеки, правил поведінки на воді та льоду, правил публічної безпеки і порядку.

У місцях масового перебування людей чергуватимуть співробітники управління патрульної поліції в Хмельницькій області. В разі потреби – звертайтеся до патрульних за допомогою.

Патрульна поліція закликає громадян святкувати відповідально!

Нагадаємо, що на Хмельниччині чоловік врятував двох дітей, які тонули в крижаній воді. У селі Улашанівка Славутського району стався драматично-героїчний випадок. Місцевий житель Володимир Уткін, врятував життя двом дітям. Подія, що потрясла усе село, сталася 2 січня. Двоє хлопчаків 8-ми та 10-ти років гралися на ставку без нагляду дорослих. Крига була неміцною, тож діти не зчулися, як опинилися під водою. У цей час за волею долі односельчанин Володимир Уткін, який прямував до амбулаторії, почув крики хлопчаків про допомогу. Мить на оцінку ситуації, декілька впевнених рухів – і чоловік кинувся рятувати потопаючих. За декілька хвилин рятівник зміг визволити дітей з льодяної пастки. Після чого йому самому знадобилась допомога. Працівники амбулаторії, котрі також прибігли на поміч, за допомогою палиці їм вдалося витягти чоловіка із крижаної води. Врятовану малечу одразу забрали до сільської амбулаторії, де надали усю необхідну допомогу. Сам Володимир свій вчинок героїчним не вважає, і каже, що не вагався ані хвилини.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне