Екс-керівника СБУ Хмельниччини Віктора Крайтора знову відпустили на волю

twitter_com_ye_ua_650x410 (1)
Фото: WWW.RBC.UA

14 грудня 2018 р. повідомлено про підозру колишньому начальнику Управління СБ України у Хмельницькій області громадянину України Віктору Крайтору – про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речниця генпрокурора Лариса Сарган.

Вказана особа підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 365 (перевищення службових повноважень), ч. 1 ст. 119 (вбивства, через необережність) та ст. 128 (необережного тяжкого тілесного ушкодження) КК України.

Того ж дня прокурорами складено та подано до суду клопотання про застосування до підозрюваного К. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

18.12.2018 слідчим суддею Подільського районного суду м. Києва до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Питання щодо апеляційного оскарження вказаного рішення буде прийняте після опрацювання змісту відповідної ухвали про застосування запобіжного заходу.

Нагадаю, мова йде про кримінальне провадження за фактом подій, які мали місце 19.02.2014 у м. Хмельницький, яке перебуває в управлінні спеціальних розслідувань ГПУ, прокурорами групи прокурорів, до складу якої входять співробітники військової прокуратури та відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління спеціальних розслідувань Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях, підслідних ДБР – зазначила Лариса Сарган.

Нагадаємо, полковника СБУ, який наказав розстріляти хмельницький Майдан, просять арештувати.  Прокурори вважають, що перебуваючи на волі, підозрюваний може знищити докази. Прокуратура просить Подільський суд Києва обрати екс-главі управління Служби безпеки України (СБУ) в Хмельницькій області Віктору Крайтору запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це в залі суду заявив прокурор Руслан Кравченко.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне