Фантазії не забракло: до Хмельницького СІЗО передали оселедці нафаршировані доларами

11
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

19.02.2019 року в державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено потрапляння до охоронюваної зони значної кількості заборонених предметів. Про це повідомляє прес-служба СІЗО.

3

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Посилка надійшла від громадянина Д. з села Олександрія Рівненської області на ім’я ув’язненого Ю. Близько 16:25 під час догляду співробітниками установи вмісту цієї посилки було виявлено та вилучено 200 грам сухих дріжджів, навушники до мобільного телефону, срібний хрестик із ланцюжком. Також було виявлено грошові кошти в сумі 2000 грн. купюрами номіналом 200 гривень, 500 доларів США купюрами номіналом в 100,50,20,10 та 5 доларів США. Гроші знаходились в прихованому вигляді в середині оселедців.

2

ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

За даним фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП. Це незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань. Відповідальність за це правопорушення передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян. З конфіскацією заборонених предметів.

Нагадаємо, що до Хмельницького СІЗО намагалися передати мобільний телефон та сухі дріжджі. Під час догляду співробітниками установи вмісту посилки, що надійшла від громадянки Д. з міста Старокостянтинів на ім’я ув’язненого Д. було виявлено та вилучено мобільний телефон марки «Samsung DUOS». А також сухі дріжджі, які знаходилися в прихованому вигляді пакунку із цукром. Про це інформує прес-служба установи. За даним фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне