Хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук встановила черговий рекорд

111
Фото: www.adm-km.gov

7-9 лютого в м. Суми відбувся чемпіонат України-2019 з легкої атлетики серед дорослих та молоді у приміщенні. За результатами сформовано національну команду для участь в чемпіонаті Європи у приміщенні. Про це інформує прес-служба Хмельницької ОДА.

Серед 473 спортсменів з усіх регіонів нашої держави, окремих представників з Туреччини та Ізраїлю, в змаганнях взяли участь три члени збірної команди Хмельниччини.

Так, продовжує радувати майстер спорту міжнародного класу Марина Бех-Романчук. У фінальних стрибках у довжину серед жінок Марина виконала хорошу серію стрибків в районі особистого рекорду (6,73м). Вже у 5-й спробі досягла бажаного нового рубежу станом на даний час-6,85м (другий результат зимового сезону в світі).

22

www.adm-km.gov

19-річний хмельничанин Владислав Мартинюк в бігу на 3000 м з перешкодами (9хв19,50сек) зайняв загальне 7-е місце серед чоловіків і 4-е у віковій категорії молодь.

Під час чемпіонату відзначились ще декілька наших земляків, котрі наразі виступають за інші регіони. Так, три медалі (біг на 1500м-бронзова серед чоловіків і золота серед молоді, та бронзова в естафеті 4х400м) виборов для Донецької області майстер спорту Андрій Аліксійчук (вихованець Шепетівської районної ДЮСШ). Бронзову нагороду для Києва здобула в бар’єрному бігу на 60м майстер спорту Наталія Ручківська (вихованка Старокостянтинівської ДЮСШ).

10 лютого виконком Федерації легкої атлетики України затвердив склад національної команди на чемпіонат Європи, куди увійшли 33 спортсмени і 18 офіційних осіб, в тому числі Марина Бех-Романчук, Наталія Ручківська та наставник Марини-заслужений тренер  України Вадим Крушинський.

Нагадаємо, що городоцькі «хомівці» провели акцію «Збережи своє життя». У місті Городок члени молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА» за сприяння поліції провели профілактичну акцію «Збережи своє життя».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне