Хмельницька область: рятувальники за минулу добу ліквідували дві пожежі

Хмельницька область: рятувальники за минулу добу ліквідували дві пожежі
Фото: km.dsns.gov

Минулої доби в області виникло дві пожежі, які вдалось швидко приборкати силами рятувальних підрозділів.

1 лютого о 12:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у  с. Улашанівка Славутського району виникла пожежа житлового будинку. До місця виклику було направлено чергове відділення вогнеборців 18 Державної пожежно-рятувальної, які побороли загорання будинку і не допустили подальше розповсюдження вогню. В результаті пожежі було знищено перекриття  на площі 2 кв.м.

О 17:39 тривожний сигнал пролунав у 34 Державному пожежно-рятувальному пості. Як виявилось, допомоги потребують у  с. Пасічна Старосинявського району — там загорівся приватний сінник. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Вогнем знищено 0,3т. сіна.

 ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 31 листопада о 20:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі на вул. Гранітна в місті Шепетівка. Негайно на місце події прибуло два чергових відділення вогнеборців 21-ї державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття перших відділень площа пожежі сягнула 8 кв.м. В складі ланки газодимозахисної служби рятувальники приступили до гасіння пожежі. Завдяки оперативним і професійним діям підрозділів пожежу локалізовано о – 20:34 та ліквідувати о – 20:35. Причина пожежі встановлюється. Травмованих і загиблих на місці події не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне