Хмельницькі патрульні попереджають — піротехнічні вироби можуть бути небезпечними!

11
Фото: a5kilia.com

Напередодні новорічних свят, патрульні спільно із співробітниками Хмельницького відділу поліції, співробітниками Управління торгівлі Хмельницької міської ради в межах компетенції перевіряють законність реалізації піротехнічних виробів.

Як інформує прес-служба патрульних, правоохоронці звертають увагу на місце продажу піротехнічних виробів та на відповідні дозвільні документи. Позаяк піротехнічна продукція, яка продається в невстановленому місці, без відповідних документів, становить небезпеку для оточуючих, особливо для дітей.

Інспектори наголошують: торгувати піротехнічними виробами можна тільки за наявності відповідних документів. На кожен товар має бути сертифікат відповідності вимогам безпеки. Продавати і використовувати піротехніку без такого сертифікату заборонено.

Пам’ятайте, що згідно статті 195-6 КУпАП порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів – тягне за собою накладення штрафу у сумі від 595 до 1700 гривень з конфіскацією піротехнічних засобів.

Святкуйте безпечно та відповідально!

Нагадаємо, що на Хмельниччині під час пожежі загинув чоловік. рагедія сталась о півночі в селі Шуньки, що у Білогірському районі, інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Повідомлення про пожежу у приватному будинку надійшло о 00 год. 15хв. Вогонь пошкодив дерев’яне покриття. Причина займання – необережне поводження з вогнем (куріння в ліжку). Збитки встановлюються. На місці події виявлено тіло чоловіка 1956 р.н. Цієї ж доби в області сталось ще 6 пожеж. Дві з них місцевим жителям вдалось ліквідувати самостійно. Так о 9 ранку загорілось у квартирі на вулиці Васільєва, що у Кам’янці-Поділському. Вогонь пошкодив стіну, газову плиту. Причина – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації газових приладів. Займання ліквідували мешканці самостійно. Тим часом у м.Красилів на вулиці Островського вогонь охопив автівку “Skoda Octavia TOUR”. Пожежа сталась через коротке замкнення електромережі.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне