Хмельницькі патрульні розпочали вимірювати швидкість автівок за допомогою TruCAM

11
Фото: @khmelpolice

Відсьогодні на автодорозі М-12 “Стрий – Знам’янка” інспектори УПП у Хмельницькій області розпочали фіксувати швидкість автотранспорту за допомогою лазерного приладу TruCAM. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Для запобігання зловживанням та корупційним ризикам пристрій TruCam містить алгоритм шифрування AES. Це робить неможливим втручання в роботу системи та будь-яке коригування даних.

2

@khmelpolice

Про використання пристрою, водіїв повідомлятимуть встановлені дорожні знаки, які попереджають кермувальників про те, що ведеться фото-, відеофіксація порушень Правил дорожнього руху.

Зазначаємо, що у місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебувають службові транспортні засоби з увімкненими маячками синього кольору.

33

@khmelpolice

Згідно частини 1 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год – тягне за собою накладення штрафу у розмірі 255 гривень. Згідно частини 3 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 50 км/год – тягне за собою накладення штрафу у розмірі 510 гривень.

Шановні водії! Будьте обережні, керуйте відповідально та у жодному разі не порушуйте Правила дорожнього руху.

Нагадаємо, що за паркування на місці для інвалідів, водієві “світить” 1020 гривень штрафу. 6 лютого, патрульні вкотре виявили порушника Правил паркування. На вулиці Соборна, водій 1987 року народження, здійснив зупинку автомобіля Daewoo Nexia на місці, що призначене для зупинки осіб з інвалідністю. На 31-річного кермувальника, патрульні оформили постанову за частиною 5 статті 122 КУпАП. Та наклали стягнення у вигляді штрафу у сумі 1020 гривень. Водії, будьте уважними, свідомими та відповідальними! Цінуйте те, що місце на парковці для осіб із інвалідністю призначене не для Вас!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне