Хмельницькі поліцейські розшукали жінку, яка залишила свою новонароджену дитину поблизу вокзалу

Фото: Поліція м. Хмельницький

Зловмисницею виявилась 33-річна жителька одного із сіл Шепетівського району. В період вагітності вона не перебувала на обліку в лікаря і народила дитину в домашніх умовах. Наразі жінці вже повідомлено про підозру за ч.3 ст. 135 (Залишення матір’ю своєї новонародженої дитини в небезпеці, що призвело до смерті) ККУ, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, місяць тому, 6 грудня, в закинутій будівлі поблизу залізничного вокзалу в райцентрі Полонне знайшли тіло немовляти.

Завдяки плідній роботі працівників кримінальної поліції та слідчого управління ГУНП, а також оперативників Шепетівського відділу поліції особу підозрюваної вдалося встановити. Нею виявилась 33-річна жителька одного із сіл Шепетівського району. У підозрюваної вже є двоє дітей 5 і 13 років. Жінка, за її словами, неодноразово робила аборти. Останню небажану вагітність приховувала і на обліку в лікаря не перебувала. Дитину народила в домашніх умовах, після чого вивезла в Полонне в район залізничного вокзалу та залишила напризволяще.

Факт нещодавнього народження жінкою дитини підтвердив огляд у лікаря-гінеколога.

Зловмисниці вже оголошено про підозру за ч. 3 ст. 135 (Залишення матір’ю своєї новонародженої дитини в небезпеці, що призвело до смерті) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Найближчим часом їй буде обрано міру запобіжного заходу. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне