Хмельницький рибоохоронний патруль вилучив 110 кг риби та 23 сітки

головна
Фото: @kmm.rp.darg

У період з 18 по 22 грудня під час рибоохоронних рейдів на водоймах і ринках області інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля вилучили 110 кг водних біоресурсів, 23 од. заборонених знарядь лову та один човен.

Для прикладу, 18 грудня під час рибоохоронного заходу на р. Вовк, поблизу с. Гатна патрульні виявили 10 безгосподарських сіток. В них знаходилось 5 кг риби – повідомляє прес-служба відомства.

Того ж дня у водоймі кар’єру «Стариця-1», що у межах м. Нетішин вилучено ще дві сітки, довжиною 15 і 30 метрів. Складено акти безгосподарського майна.

3

@kmm.rp.darg

Того ж дня на ринку в м. Кам’янець-Подільський іншою рейдовою групою викрито порушення. Чоловік намагався збути 50 кг карася сріблястого без належних документів. Складено протокол за ст. 88-1 КУпАП.

19 грудня на р. Студениця, що у Кам’янець-Подільському районі виявлено 15-метрову сітку. Складено акт безгосподарського майна.

Під час реагування на порушення, яке надійшло на «гарячу лінію», інспекторами у р. Південний Буг, в межах м. Хмельницький виявлено чотири безгосподарські заборонені знаряддя лову. Складено відповідний акт.

20 грудня під час здійснення рибоохоронних рейдів на ринку у м. Хмельницький патрульні виявили чоловіка, який намагався збути 14 кг риби (судак, карась сріблястий, товстолоб, білий амур) без відповідних документів. Складено адмінпротокол за ст. 88-1 КУпАП.

11

@kmm.rp.darg

21 грудня під час здійснення рибоохоронних заходів на Дністровському водосховищі, поблизу с. Сокіл інспектори викрили місцевого мешканця, який здійснював вилов риби за допомогою 50-метрової сітки. Йому вдалось впіймати 11 екз. карася сріблястого, 8 екз. окуня та 3 екз. плітки. На порушника складено адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Трохи згодом на Дністровському водосховищі, поблизу с. Колодіївка зафіксовано громадянина, який здійснював вилов риби за допомогою заборонених знарядь лову. У нього вилучено три сітки та один гумовий човен. На порушника складено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства).

2

@kmm.rp.darg

Усі заборонені знаряддя лову будуть знищені у встановлений законом спосіб.

Також 22 грудня на ринку в м. Кам’янець-Подільський інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля виявили громадянина, який намагався реалізувати 40 кг карася сріблястого без належних документів. Складено протокол за ст. 88-1 КУпАП.

У разі виявлення порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефону всеукраїнської безкоштовної «гарячої лінії»: 0 (800) 50-52-50 або на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля: (068) 384 98 10..

Нагадаємо, що на ринку у місті Хмельницькому було вилучено 23 заборонені знаряддя лову.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне