Красилівські рятувальники витягли автомобіль, що потрапив у кювет

фото_1
Фото: km.dsns.gov

9 січня о 06:34 на пункт зв’язку Служби “101” надійшло повідомлення від водія про те, що рухаючись автодорогою поблизу с. Долинівці Красилівського району, він не впорався із кермуванням, внаслідок чого його автомобіль ВАЗ 2109 опинився у кюветі.

За інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області, у салоні автівки перебувала хвора дружина водія.

dav

km.dsns.gov

Негайно прибувши на місце події, рятувальники 23 Державного пожежно-рятувального поста смт Антоніни за допомогою автомобіля підвищеної прохідності та троса витягли легковика із кювету на безпечну ділянку дороги, після чого він продовжив свій рух.

Нагадаємо, що в Городоцькому районі Citroen потрапив в сніговий замет. 7 січня о 19:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від водія автомобіля Citroen dispatch про те, що рухаючись по польовій дорогі поблизу с. Хоптинці, Городоцького району внаслідок ускладнення погодних умов потрапив в сніговий замет та потребує допомоги. Прибувши на місце події рятувальники за допомогою лебідки та тросу витягли автомобіль на проїзну частину дороги, врятувавши водія від замерзання. Травмованих внаслідок події не було.

Також 5 січня о 20:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового лікаря Городоцької Центральної районної лікарні.  Автомобіль швидкої прямуючи на виклик  застряг у сніговому заметі поблизу с. Папірна на Городоччині. Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою лебідки та тросу витягли автомобіль на проїжджу частину. Після чого той зміг продовжити рух.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне