Минулої доби на Хмельниччині рятувальники 7 разів гасили пожежі

головна
Фото: km.dsns.gov

Минула доба для вогнеборців Хмельниччини виявилась гарячою. Рятувальникам 7 разів  доводилось виїжджати на пожежі – інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Так, близько 12-ї дня загорівся приватний гараж в смт Віньківці. На момент прибуття бійців 27 ДПРП вогонь встиг наробити шкоди, проте його вдалося швидко зупинити. До загоряння могло призвести коротке замикання електромережі.

А о 14:25 у с.Писарівка Волочиського району, ймовірно, через несправну піч спалахнув житловий будинок. Рятувальникам 26 ДПРП вдалося загасити полум’я, не допусивши його подальшого поширення.

О 16:09 через необережність із вогнем горіла одна із квартир у двоповерховому 7-квартирному житловому будинку на вул. Миру у м.Старокостянтинів. О 16:20 пожежу було остаточно ліквідовано силами вогнеборців 19 ДПРЧ. Під час гасіння врятовано трьох мешканців.

1

km.dsns.gov

В обласному центрі на Проспекті Миру з цієї ж причини горіла квартира у 5-поверховому будинку. Бійці 37 ДПРЧ оперативно ліквідували загоряння, проте полум’я встигло добряче пошкодити двері й вікна балкону і знищити домашні речі.

Вірогідно, через порушення протипожежних правил під час експлуатації пічного опалення горіли допоміжна споруда у с. Крупець Славутського та житловий будинок у с. Сморшки Ізяславського районів. Обидві пожежі швидко загасили підрозділи 18 ДПРП та 13 ДПРЧ.

Вже опівночі підрозділи 7 та 8 ДПРЧ мчали за викликом на вул. Старонетішинську у м. Нетішин, де горів житловий будинок приватного сектору. Вогнеборцям вдалося швидко впоратись із вогнем та не допустити перекидання вогню на сусідні будівлі.

В усіх випадках постраждалих не виявлено.

Нагадаємо, на Кам’янеччині горіли кафе і підвал в житловому будинку. Дві пожежі відбулись вночі 16 грудня. О 05:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні багатоквартирного житлового  будинку на вулиці Героїв Небесної Сотні в місті Кам’янець-Подільський. До місця події прибули чергові караули рятувальників 5 та 6 Державних пожежно-рятувальних частин. Пожежу площею 4 кв. м було локалізовано о 05:15 та ліквідовано о 05:19.Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. Травмованих та загиблих на пожежі не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне