Минулої доби в результаті ДТП один пішохід загинув і двоє отримали травми

головна
Фото: hm.npu.gov

Як інформує прес-служба поліції, 26 грудня в Хмельницькій області сталося 3 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Дві ДТП у Старокостянтинові та одна у Хмельницькому.

Так, близько 11.30 у Хмельницькому по вулиці Купріна 54-річний житель смт Ярмолинці на автомобілі «ВАЗ 111730» скоїв наїзд на 73-річну пенсіонерку, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому правої ноги і була госпіталізована в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

О 18.10 в місті Старокостянтинів по вулиці Миру поблизу магазину «Корона» 45-річний місцевий житель на автомобілі «Опель Астра» скоїв наїзд на 68-річну жінку, яка перетинала дорогу поза пішохідним переходом. У результаті ДТП пенсіонерка теж отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги і була госпіталізована до Старокостянтинівської центральної районної лікарні.

В обох випадках відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Ще одна ДТП сталася в Старокостянтинові цього ж дня о 18.30 годині по вулиці Меджибізькій поблизу меблевої бази «Ясен». 34-річний місцевий житель на автомобілі «Фіат Добло» скоїв наїзд на 51-річного чоловіка, який рухався по узбіччю дороги в попутному напрямку. У результаті ДТП потерпілий від отриманих травм помер на місці події. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ.

Нагадаємо, що у Волочиському районі троє рецидивістів викрали автівку разом із людиною. Вихідними на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про те, що поблизу села Бокиївка Волочиського району, невідомі особи проти волі перевозили громадянина у багажнику транспортного засобу та викрали його автомобіль «Ford Escort».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне