На Хмельниччині через несправне пічне опалення ледь не згорів будинок

згорів камаз і будинок
Фото: Дніпроград

Займання трапились вранці 30 грудня у Шепетівці, інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Так, 30  грудня   2018 року   о 09:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлової будівлі у м.Шепетівка на вул. Соломії  Крушельницької. На місце виклику негайно було направлено 2 відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини.

На момент прибуття надзвичайників на місце події було встановлено, що пожежа виникла в опалювальній печі і частково перекинулась на перекриття на площі 1 кв.м. Пожежу було локалізовано о 09:49 та ліквідовано – о 09:50.

Ще одна пожежа трапилась  на світанку в селі Соколівка на вул. Центральна. Негайно на місце події було направлено черговий караул 22 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. На момент прибуття вогнеборців  площа пожежі сягнула 20 кв.м.

Завдяки професійним та злагодженим діям рятувальників під час пожежі вдалося врятувати від знищення вогнем житловий будинок та поряд стоячі будівлі. Ймовірною причиною загоряння стало коротке замкнення електромережі.

Нагадаємо, 27 грудня о 8:38 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення від працівників меблевого складу на вулиці Пілотській, що в обласному центрі відбулося загоряння підсобних приміщень. Вогонь охопив близько 30 кв.м площі підприємства. Існувала загроза перекидання полум’я на суміжні складські приміщення. Через надмірну задимленість вогнеборцям довелося працювати у складі ланки газодимозахисної служби.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне