На Хмельниччині вогнеборці загасили пожежу житлового будинку (ВІДЕО)

головна
Фото: km.dsns.gov

1 січня о 18:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Жучківці Хмельницького району. Як повідомляє прес-служба рятувальників, загиблих на пожежі виявлено не було.

Негайно на місце події прибули вогнеборці місцевої пожежної команди с. Малиничі. На той момент площа пожежі сягнула 45 кв.м. Через віддаленість джерел водопостачання до місця пожежі додатково було направлено чергові відділення 1 та 4 Державних пожежно-рятувальних частин.

11

km.dsns.gov

22

km.dsns.gov

Завдяки професійним та злагодженим діям, вогнеборцям вдалося локалізувати загоряння о 18:29, та о 18:33 остаточно його ліквідувати, не допустивши перекидання вогню на сусідні будівлі.

33

km.dsns.gov

Причина пожежі наразі з’ясовується. Загиблих та травмованих на пожежі не виявлено.

Нагадаємо, що на Хмельниччині 31 грудня вогнеборці 4 рази залучалися до ліквідації пожеж. В м. Кам’янець-Подільський о 14:49 виникла пожежа автомобіля на вул. Огієнка. Пожежу ліквідовано силами 5 Державної пожежно-рятувальної частини. Причину загоряння з’ясовують фахівці. Вже о 23:21 виникла пожежа приватної господарчої будівлі у с. Княжпіль Кам’янець-Подільського району. Причина пожежі – встановлюється. Ліквідовувати пожежу довелось знову ж таки вогнеборцям 5 ДПРЧ. Через півгодини – о 23:55 вогнеборцям довелося мчати на вул. Степана Бандери у Хмельницькому. Там, через необережне поводження з вогнем, загорілось сміття. Чергове відділення рятувальників 37 ДПРЧ швидко впоралось із загорянням. Пожежа житлового будинку виникла у обласному центрі на вул. Старокостянтинівське шосе. Повідомлення про загоряння, що виникло, ймовірно, через порушення правил при експлуатації електропобутових приладів, надійшло до Служби “101” о 23:58. Пожежу ліквідували бійці 37 ДПРЧ.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне