На Хмельниччині затримали серійного злодія, який обкрадав нежилі будинки

Фото: unian.net

Працівники Городоцького відділу поліції вирахували 41-річного хмельничанина, який на території області обкрадав нежилі будинки. Тільки на Городоччині встановлена його причетність до 4 крадіжок. Також зловмисник «наслідив» у Волочиському та Хмельницькому районах.

Наприкінці минулого року до Городоцького відділу поліції почали звертатися громадяни, які виявили, що їхні нежилі будинки, які перейшли, наприклад, у спадок від батьків, обікрали. В ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили причетність до зазначених злочинів 41-річного хмельничанина.

Підозрюваний їздив по віддалених селах на автомобілі «ВАЗ 2102», вишукував нежилі будинки і вночі, зриваючи навісні замки чи через вікна проникав всередину. «Спеціалізувався» зловмисник на виробах з металу та … подушках. Пір’я і металеві вироби одразу ж здавав на відповідні пункти прийому.

Тільки у Городоцькому районі працівники поліції встановили причетність чоловіка до 4 крадіжок. Також він «наслідив» у Волочиському та Хмельницькому районах. Остаточна кількість епізодів, до яких причетний зловмисник, наразі встановлюється. Йому доведеться відповідати за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що в Славуті працівники поліції затримали 34-річного місцевого жителя, який займався збутом канабісу, амфетаміну та метадону. Чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі і за наркозлочини, але на шлях виправлення не став. Цього разу згідно ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне