На Старосинявщині горів житловий будинок

1
Фото: km.dsns.gov.

У Старосинявському районі рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку, – про це інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

30 грудня о 04:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Нова Синявка Старосинявського району горить житловий будинок.

Негайно за вказаною адресою прибули рятувальники 34-го державного пожежно-рятувального поста та місцева пожежна команда с. Нова Синявка.

2

km.dsns.gov.

Вогонь на площі 32 кв. м локалізовано о 04:19 та ліквідовано о 04:21. Ймовірна причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Травмованих та загиблих на пожежі не було.

Нагадаємо, що на Хмельниччині через несправне пічне опалення ледь не згорів будинок. Так, 30  грудня   2018 року   о 09:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлової будівлі у м.Шепетівка на вул. Соломії  Крушельницької. На місце виклику негайно було направлено 2 відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття надзвичайників на місце події було встановлено, що пожежа виникла в опалювальній печі і частково перекинулась на перекриття на площі 1 кв.м. Пожежу було локалізовано о 09:49 та ліквідовано – о 09:50. Ще одна пожежа трапилась  на світанку в селі Соколівка на вул. Центральна. Негайно на місце події було направлено черговий караул 22 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. На момент прибуття вогнеборців  площа пожежі сягнула 20 кв.м.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне