Новорічна вантажівка “Coca-Cola” сьогодні завітає до Кам’янця-Подільського

Вантажівка "Coca-Cola" сьогодні завітає до Кам'янця-Подільського
Фото: kam-pod.gov.ua

Долучитись до заходу може кожен бажаючий уже сьогодні, 28 грудня, біля міської Ратуші (площа Польський ринок, 1) та на майдані Відродження.

Надихніться атмосферою свята разом з казковими ельфами, полярними ведмедями та неповторним Сантою! Розділіть щасливі моменти із рідними та друзями, надихайте всіх навколо дарувати радість і святковий настрій. Та це ще не все.

Організатори підготували маленький сюрприз – кожен зможе отримали пляшку “Сoca-Cola Zero” із новорічним оформленням. Робіть фото зі святковими героями чи просто біля новорічної вантажівки та діліться враженнями на своїх сторінках у соціальних мережах Facebook або Instagram із хештегом #БудьСантою. Створюйте святкові спогади та отримуйте свою пляшку напою. А якщо у вас нема акаунту в соціальних мережах, необхідно зібратися групою від 4-х людей, взятися за руки і гучно крикнути: “Coca-Cola!”. Кожен з учасників отримає свою пляшку “Сoca-Cola Zero”.

Святкуйте та створюйте казкові враження разом із “Coca-Cola”. Вхід вільний. Приблизний час перебування на локації – 3 години.

Повідомляє сайт Кам’янець-Подільської міської ради

Нагадаємо, що з 25 грудня в Кам’янці-Подільському впроваджено нове автобусне сполучення – маршрут №8 «ЗОШ №12 – міська поліклініка».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне