Новоушицькі працівники поліції розшукали дитину, яка втекла з дому

Новоушицькі працівники поліції розшукали дитину, яка втекла з дому
Фото: Новоушицьке Відділення Поліції

08 січня 2019 року близько 15.20 годин до Новоушицького відділення поліції Дунаєвецького відділу поліції ГУНП В Хмельницькій області звернувся житель одного з сіл Новоушицького району про те, що 07 січня, близько 19.00 години пішов з дому у невідомому напрямку та до тепер не повернувся його малолітній прийомний син 2007 р.н., учень 6-го класу.

Новоушицьке Відділення Поліції

З метою отримання інформації та розшуку зниклої малолітньої дитини особовий склад Новоушицького відділення поліції одразу було зібрано по команді «Тривога», поділено на групи. В склад однієї із груп входили начальник сектору превенції Новоушицького ВнП ДВП ГУНП в Хмельницькій області капітан поліції Глущенко С.О. та поліцейський з логістики старший сержант поліції Остафійчук О.М.. Дані працівники методом особистого пошуку близько 17-ї години неподалік від смт. Нова Ушиця розшукали пропавшу дитину та передали останнього його батькові.

Новоушицьке відділення поліції звертається з проханням до всіх батьків не залишайте дітей без нагляду.

Нагадаємо, що в Славуті працівники поліції затримали 34-річного місцевого жителя, який займався збутом канабісу, амфетаміну та метадону. Чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі і за наркозлочини, але на шлях виправлення не став. Цього разу згідно ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне