Патрульна поліція Хмельниччини відзначила третю річницю існування (ВІДЕО)

головна1
Фото: hm.npu.gov

З цієї нагоди сьогодні в Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області відбулись урочистості. Про це інформує прес-служба поліції.

2

hm.npu.gov

Саме 26 грудня 3 роки тому на майдані Незалежності 256 перших патрульних присягнули на вірність українському народові.

За цей час патрульні опрацювали більше 200 тисяч звернень громадян, які надійшли на лінію «102». Ними задокументовано більше 85 тисяч правопорушень. Серед яких 4 тисячі — це керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння.

3

hm.npu.gov

За три роки роботи патрульні «по гарячих слідах» розшукали та затримали більше 650 злочинців. З них близько 300 — це крадії, 25 осіб, які вчинили грабежі, 11 — розбої, 7 — вбивства, 10 — автомобільні угони та понад 200 причетних до вчинення наркозлочинів.

4

hm.npu.gov

З нагоди 3-ї річниці створення патрульної поліції в Хмельницькій області кращих її працівників нагородили відзнаками та подяками Президента України, МВС, міської та обласної влади, керівництва ГУНП та УПП.

5

hm.npu.gov

Звертаючись до свого колективу, начальник управління патрульної поліції в Хмельницькій області Олег Роо зазначив: — Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення в роботі і завжди пам’ятати те гасло, з яким ми прийшли на цю роботу — «Служити та захищати!»

Нагадаємо, що Хмельницькі правоохоронці видворили за межі країни «кримінального авторитета» на прізвисько Арчі. У 2014 році чоловік був засуджений за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України і відбував покарання в Шепетівській виправній колонії. Термін його ув’язнення добіг завершення 20 грудня. А напередодні Хмельницький міськрайонний суд прийняв рішення про примусове видворення громадянина Грузії за межі України із забороною подальшого в’їзду, адже іноземець має статус «кримінального авторитета» і після виходу на свободу мав намір повернутися в злочинні кола для організації та вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне