Патрульні просять допомогти встановити винуватця ДТП (ВІДЕО)

г
Фото: radiosvoboda.org

Як інформує прес-служба патрульних, на вулиці Соборна 34 сталась дорожньо-транспортна пригода.

Невідомий водій керуючи автомобілем «Opel Omega», імовірний номерний знак CBR82NV, допустив наїзд на автомобіль «Volkswagen Golf» та місце пригоди залишив.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу даного ДТП зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити особу водія, винуватця дорожньо-транспортної пригоди.

Дякуємо за допомогу!

https://www.facebook.com/khmelpolice/videos/327981301151795/

 

Нагадаємо, що в Летичеві зіткнулись легкові автомобілі Mazda та Ваз 2109.  10 січня о 14:28 до Служби порятунку «101» поступило повідомлення про те,  що на вул. Юрія Савіцького в смт Летичів сталась дорожньо-транспортна пригода – зіткнулись легкові автомобілі Mazda та Ваз 2109. Прибувши на виклик, рятувальники 15 Державної пожежно-рятувальної частини відімкнули акумуляторні батареї та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини.

А вже 11 січня, в Хмельницькому сталося дві ДТП, в яких травмувалися двоє осіб. Так, близько 15.50 години по вулиці Кам’янецькій неподалік ресторану «Веселка» 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Мазда», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автобусом «ПАЗ» під керуванням 42-річного хмельничанина (автобус не перебував на маршруті, в салоні пасажирів не було), після чого злетів у кювет. У результаті ДТП 26-річна пасажирка легковика отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги. Потерпілій було надано медичну допомогу без госпіталізації. Ще одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася вчора в обласному центрі близько 18.40 години по вулиці Західно-Окружній. 23-річний місцевий житель на автомобілі «Део Ланос» скоїв наїзд на 41-річного пішохода, який рухався по проїжджій частині дороги в попутному напрямку. У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги і був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне