Патрульні просять допомогти встановити винуватців ДТП

2222
Фото: segodnya

5 грудня, на перехресті вулиць Козацька та Суворова сталась дорожньо-транспортна пригода – повідомляє  Патрульна поліція.

Невідомий водій керуючи автомобілем «ВАЗ 21063» допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes» після чого залишив місце пригоди. Ймовірний номерний знак автомобіля ВХ8593АА.

Вже 13 грудня, на перехресті вулиць Франка та Пушкіна сталась дорожньо-транспортна пригода в якій невідомий водій керуючи невстановленим автомобілем допустив зіткнення з автомобілем «Toyota Auris». Чоловік також залишив місце пригоди. 

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу даних ДТП зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити особу водіїв, винуватців дорожньо-транспортних пригод.

Дякуємо за допомогу!

Нагадаємо, у Кам’янець-Подільському районі внаслідок ДТП загинуло дві людини. 18 грудня о 19:03 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду.  ДТП трапилась на автодорозі між селами Смотрич та Довжок Кам’янець-Подільського району. Зіткнулись мікроавтобус Mercedes Vito та вантажівка DAF. Внаслідок ДТП 46-річний водій автомобіля Mercedes Vito та його 50-ти річна пасажирка отримали травми, що несумісні з життям. Чоловік та жінка загинули на місці події. Водій автомобіля DAF від госпіталізації відмовився. Прибувши на виклик, рятувальники 6 Державної пожежно-рятувальної частини відімкнули акумуляторну батарею та за допомогою спецінструменту деблокували тіла загиблих з понівеченого автомобіля. Причину ДТП з’ясовують правоохоронці.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне