Патрульні відшукали нетверезого водія, який вчинив ДТП та зник з місця події

головна
Фото: @khmelpolice

30 грудня, близько 16-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на вулиці Проскурівського Підпілля. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Прибувши на місце події, інспектори з’ясували, що невідомий водій керуючи автомобілем Audi, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної дистанції руху та скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen, після чого зник з місця події.

11

@khmelpolice

Отримавши орієнтування на імовірного порушника, інспектори направились у пошуки винуватця ДТП. Невдовзі, на провулку Гагаріна, на одному із гаражних масивів, патрульні виявили кермувальника та його автомобіль із явними механічними пошкодженнями. Окрім цього, під час спілкування із водієм, патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік поводив себе доволі зухвало та виражався у бік патрульних нецензурною лайкою.

1

@khmelpolice

Патрульні затримали чоловіка та оформили на нього ряд адміністративних матеріалів:
 протокол за статтею 122-4 КУпАП за залишення місця ДТП;
 протокол за статтею 124 КУпАП за вчинення ДТП;
 протокол за частиною 4 статті 130 КУпАП – за вжиття алкоголю після вчинення ДТП;
 протокол за статтею 173 КУпАП – за вчинення дрібного хуліганства;
 постанову за статтею 126 КУпАП – за те, що у чоловіка не було при собі посвідчення водія відповідної категорії.

Вкотре наголошуємо громадянам, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху та не порушуйте норми чинного законодавства.

Нагадаємо, що водія, який збив пішохода та зник з місця події, засуджено до 6 років в’язниці. Рік тому, у новорічну ніч, 36-річний мешканець одного із сіл Старокостянтинівського району вирішив продовжити святкування. Чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо автомобіля «FIAT» і поїхав у напрямку м. Старокостянтинів. Рухаючись в одному із населених пунктів водій не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода. В результаті ДТП 14-річний хлопець отримав численні тілесні ушкодження не сумісні з життям. Зрозумівши що накоїв, зловмисник залишив потерпілого у небезпеці та зник з місця події.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне