Під час розпивання спиртних напоїв брат ледь не вбив брата сокирою

111
Фото: narodna-pravda.ua

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою чоловіку, 1979 року народження. Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України ( умисне вбивство). Про це інформує прес-служба Хмельницького міськрайонного суду.

Так, чоловік підозрюється у тому, що 20 січня 2019 року перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння  за місцем свого проживання в м. Хмельницькому дерев’яною палицею  наніс численні удари по голові та тулубу своєму знайомому, від яких останній помер на місці події.

І це не єдина трагедія, що мала місце за останні кілька днів, адже слідчим суддею обрано ще одному хмельничанину запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, що підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 15 ч.1 ст.115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство). Чоловік,  1968 року, підозрюється в тому, що 15 січня 2019 року перебуваючи в одному із сіл Хмельницького району та розпиваючи спиртні напої зі своїм братом, вступив у словесну суперечку. Далі чоловік взяв господарську сокиру  та наніс удар в голову брату, спричинивши перелом кісток черепа. Потерпілого  було доставлено в лікарню та надано кваліфіковану допомогу, тож злочин не було доведено до кінця

Тож найближчі два місяці чоловіки перебуватимуть під вартою без можливості внесення суми застави.

Санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, що 19-річного юнака судитимуть за побиття шепетівчанина. Близько 3 ночі 3 січня цього року в Шепетівці між юнаком та 30–річним шепетівчанином виникла суперечка. У ході якої обвинувачений кілька разів вдарив чоловіка в обличчя. Коли той впав на асфальт, ще раз наніс удар кулаком в голову. Зупинив побиття очевидець події.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне