Під “подушкою” кнопкодави ВР знайшли різочки: реакція нардепів та середній палець від Андрія Шиньковича

Фото: chesno.org

У День святого Миколая депутатам-кнопкодавам вручили різочки прямо у Верховній Раді. Їх реакції варто побачити на власні очі.

Відтак, прутика отримали: Антон Яценко (Відродження), Андрій Шинькович (БПП), Андрій Іванчук (Народний фронт), Євгеній Гєллєр (Відродження). Без уваги Миколая не залишилися і Олександр Урбанський (БПП), Василь Гуляєв (Відродження), Федір Бендюженко (Народний Фронт), Борис Козир (БПП) та Андрій Река (Народний Фронт).

Кому із депутатів Миколай передав різки

Як депутатам-кнопкодавам вручили різочки прямо у Верховній Раді. Реакції варто побачити на власні очі.Один із народних обранців просто…показав середній палець.——-Підписуйтесь на наш телеграм: https://t.me/chesno_movement

Опубліковано Рух ЧЕСНО Середа, 19 грудня 2018 р.

 

Такому подарунку народні обранці не надто зраділи.

Федір Бендюженко (Народний Фронт) викинув свій презент прямо у смітник.

Натомість, Андрій Река (Народний Фронт) поклявся, що більше не порушуватиме Конституцію України.

Олександр Урбанський (БПП) поклав різочку собі під стіл.

А головний кнопкодав Андрій Шинькович довго не думаючи показав середній палець. Та вже наступного голосування знову кнопкодавив.

Користувачі соцмереж відразу взялися коментувати вчинок народного депутата.

 

48389613_2213698295585122_7645772932047699968_n

Скрін з Facebook

Слід зазначити,  що ст. 84 Конституції України зобов’язує народних депутатів України голосувати особисто. Проте чинне законодавство не передбачає жодних санкцій до депутатів за порушення цієї норми.

Нагадаємо, головним кнопкодавом листопада став народний депутат Андрій Шинькович. Громадський рух Чесно оприлюднив черговий рейтинг нардепів, які голосують не лише за себе. Так, список парламентарів-кнопкодавів за листопад очолив Андрій Шинькович.Обранець аж 18 разів у минулому місяці дозволяв собі голосувати і за себе, і за сусідів. У загальному підсумку за даними громадського руху “Чесно” Андрій Шинькович посідає друге місце серед усіх парламентарів-кнопкодавів. Поступився він лише нарфонтівцю Антонові Яценку із Черкащини, який 119 разів натискав кнопку за сусідів. У листопадовий рейтинг-кнопкодавів потрапили ще двоє депутатів з Хмельниччини: Володимир Мельниченко та Віктор Бондар. Останні неодносібно у листопаді голосували 9 та 1 раз.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне