Помічник одного з нардепів показав “комфортні” умови електрички “Жмеринка – Гречани”

1
Фото: з Facebook

Помічник одного з нардепів Михайло Ганцяк показав на своїй сторінці у Facebook, в яких умовах доводиться їздити тисячам жителів Вінниччини й Хмельниччини.

Фото з електропоїзда Жмеринка – Гречани свідчать про рівень “комфорту” в електричці.

2

з Facebook

3

з Facebook

Проїхався електричкою “Жмеринка – Гречани”. Здалось, що в ГУЛАГ везуть. Напевно, “Укрзалізниця” готує українців до пересадки на волів. Євген Кравцов, їздили такою електричкою? Спробуйте! Менш комфортно чим в Mercedes S-класу останнього випуску з функцією масажу, але тисячі людей так щодня їздять, – пише Михайло Ганцяк.

4

з Facebook

 

Нагадаємо, що двоє хмельничан проїхали автівкою майже усю Африку. Двоє хмельничан Слава Кравчук та Олена Садома ще у травні вирушили в амбітну подорож – автівкою з Хмельницького до Кейптаун. Про свою подорож мандрівники розповідали на власних сторінках у соцмережах та навіть викладали відео-звіти на ютуб-каналіСпочатку вони планували доїхати виключно до Кейптауна, а звідти повернутись в Україну літаком. Та, на щастя, плани у них змінились і вони завершили свою подорож автівкою. Усього мандрівка тривала 7,5 місяців. За цей час Слава та Олена проїхали 51 300 кілометрів, відвідали 44 країни. На все про все витратили 6820 літрів пального. У дорозі хмельничанам довелось пережити багато цікавих, іноді складних ситуацій: ремонт автівки у гірському селі, хвороби, знайомства з мандрівниками з інших країн та з тамтешнім побутом.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне