Потенційні убивці на дорозі: у Хмельницькому п`яний водій скоїв ДТП

1
Фото: з Facebook Романа Мартинюка

15.01.2019 о 18:10 надійшов виклик, що на вулиці Західна Окружна 14 “Костел” ДТП з потерпілими за участі 3 автомобілів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав речник Патрульної поліції Роман Мартинюк.

Причини ДТП з’ясовують слідчі.

2

з Facebook Романа Мартинюка

Попередньо, водій ВАЗ (Шевроле Нива) в’їхав в Опель (водія зараз оглядають медики), який по інерції в’їхав в Рено. Надув в Драгер водій ВАЗ— 2,58 проміле, але потрібно дочекатись рішення суду, боАлла може розповісти потім, що то не стан алкогольного сп’яніння, а ефект “коріня аїру”.- зазначає Роман Мартинюк.

Нагадаємо, що у Хмельницькому слідчі з’ясовують обставини ДТП, в яких травмувалося двоє осіб. 11 січня, в Хмельницькому сталося дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмувалися двоє осіб. Так, близько 15.50 години по вулиці Кам’янецькій неподалік ресторану «Веселка» 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Мазда», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автобусом «ПАЗ» під керуванням 42-річного хмельничанина (автобус не перебував на маршруті, в салоні пасажирів не було), після чого злетів у кювет. У результаті ДТП 26-річна пасажирка легковика отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги. Потерпілій було надано медичну допомогу без госпіталізації.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася вчора в обласному центрі близько 18.40 години по вулиці Західно-Окружній. 23-річний місцевий житель на автомобілі «Део Ланос» скоїв наїзд на 41-річного пішохода, який рухався по проїжджій частині дороги в попутному напрямку. У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги і був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне