Працівники ДСНС на Дністрі врятували рибалку, який провалився під кригу

головна
Фото: km.dsns.gov

19 грудня о 10:30 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на річці Дністер поблизу с.Устя Кам’янець-Подільського району чоловік провалився під кригу та не може самотужки вибратись на поверхню.

111

km.dsns.gov

До місця пригоди невідкладно прибув підрозділ водолазно-рятувального відділення №3 Аварійно-рятувального загону спецпризначення. За допомогою мотузки та рятувального кола бійці ДСНС витягли потерпілого та допомогли дістатись берега. Як інформує сайт рятувальників, 23-річний чоловік вийшов на річку порибалити. У якийсь момент крига під ногами не витримала, і  горе-рибалка опинився у крижаній воді. Крики про допомогу почули місцеві жителі та одразу звернулись до рятувальників.

11

km.dsns.gov

22

km.dsns.gov

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ПОПЕРЕДЖАЄ ГРОМАДЯН ПРО НЕБЕЗПЕКУ ПЕРЕБУВАННЯ НА ЛЬОДУ, ОСОБЛИВО ЯКЩО ЛЬОДОВИЙ ПОКРИВ ЩЕ НЕ СФОРМОВАНИЙ! ПАМ’ЯТАЙТЕ! ВИХІД НА ЛІД МОЖЕ ПРИЗВЕСТИ ДО ТРАГІЧНИХ НАСЛІДКІВ!

Нагадаємо, рятувальники не втомлюються попереджати про небезпеку, що приховує лід. Всупереч постійним попередженням рятувальників про небезпеку, яку приховує в собі крига водойм у зимовий період, громадяни продовжують випробовувати долю, виходячи на риболовлю або просто розважаючись на льоду. Тому, 15 грудня рятувальники обласної Держслужби з надзвичайних ситуацій вирушили у інформаційно – роз’яснювальний рейд щоб застерегти місцевих жителів не виходити на тонкий лід. Надзвичайники поспілкувалися з кожним, хто, сидячи біля ополонки, терпляче чекав на свій улов. До того ж, ДСНСівці вручили рибалкам та перехожим листівки з прописаними у них правилами безпеки на льоду.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне