Прокуратура: молода жінка відповідатиме за вбивство громадянина іншої держави

1
Фото: hm.npu.gov

За процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції викрито особу, яка позбавила життя громадянина Республіки Турція.

Встановлено, що в ніч з 14 на 15 лютого цього року в м. Дунаївці між молодою кам’янчанкою та її знайомим далекобійником, громадянином Туреччини, в салоні вантажного автомобіля відбулася сварка.

На ґрунті неприязних відносин, які раптово виникли між чоловіком та жінкою, остання нанесла ножем щонайменше сім ударів в голову та живіт потерпілого, спричинивши при цьому численні колото-ріжучі рани голови, лівого плеча з пошкодженням артерії, наскрізної рани лівого передпліччя, живота, від яких останній помер.

Зловмисницю працівники поліції затримали того ж дня в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

З дозволу прокурора тіло потерпілого видано рідним для поховання на батьківщині.

На сьогодні досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснюється слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в області, триває.

В рамках кримінального провадження організовано проведення першочергових слідчих (розшукових) дій, призначено ряд комплексних судових експертиз.

Обвинувачена продовжує утримуватися під вартою.

Довідково: максимальна міра покарання за вчинення вищевказаного злочину передбачає позбавлення волі до 15 років.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Нагадаємо, що 39-річний зловмисник, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, викрав в односельчанки тисячу гривень та її трудові медалі. Правоохоронці, отримавши повідомлення про злочин, того ж дня встановили зловмисника.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне