Рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку та автомобіля

Фото: km.dsns.gov.ua

21 грудня о 21:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Шутнівці Кам’янець-Подільського району. Негайно за вказаною адресою було направлено чергове відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки злагодженим діям рятувальників вогонь вдалося приборкати у найкоротший час. Пожежу було локалізовано о 21:57 та повністю ліквідовано о 22:01.

Нещасних випадків на пожежі не було.

А 22 грудня о 03:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Mercedes-Benz Sprinter на вул. Хмельницьке шосе у місті Кам’янець-Подільський. До місця виклику було направлено пожежно-рятувальне відділення 5 Державної пожежно-рятувальної частини 2-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. Вже о 03:52 пожежу було локалізовано, а о 03:57 – остаточно ліквідовано.

km.dsns.gov.ua

Причина пожежі наразі з’ясовується.

Повідомляє 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 21 грудня о 18:08 до Служби “101” надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с.В’язовець. Негайно на місце пожежі було направлено чергове відділення 24 Державного пожежно-рятувального поста та місцеву пожежну команду смт. Ямпіль.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне