Село Карпилівка: вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка

Село Карпилівка: вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка
Фото: km.dsns.gov

18 січня о 20:08 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Карпилівка Білогірського  району.

До місця виклику негайно прибуло чергове відділення вогнеборців 24-го державного пожежно-рятувального поста та місцева пожежна команда с.Переросле. Під час здійснення розвідки та ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло 67-річного  чоловіка без ознак життя.

Пожежу на площі 50 кв.м локалізовано о 20:46 та ліквідовано о 20:54. Ймовірно, причиною загоряння стала необережність під час паління.

Білогірський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 17 січня о 10:54 до Служби порятунку «101» поступило повідомлення про те, що на на автодорозі сполученням Кам’янець-Подільський – Білогір’я між селеми Почапенці та Кугаївці Чемеровецького району сталась дорожньо-транспортна пригода – за участю автомобіля ВАЗ 21099 та вантажівки Газель. Особовим складом чергового караулу 20-ї державної пожежно-рятувальної частини здійснено роботи по відключенню акумуляторних батарей та змивання паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини. Також за допомогою автомобіля підвищеної прохідності витягнули із кювету вантажівку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне