Шахрайка ошукала хмельничанку через Instagram

Шахрайка ошукала хмельничанку через Instagram
Фото: Instagram

До Зарічанського відділу поліції звернулась 29-річна хмельничанка, яка повідомила, що її ошукали за допомогою популярної соціальної мережі Instagram.

Ще наприкінці листопада минулого року у Інстаграмі молода жінка натрапила на оголошення про надання послуг психолога і провидиці та вирішила ними скористатися, аби вирішити проблеми особистого характеру.

Після виходу на зв’язок так звана провидиця одразу зажадала передоплату, на що потенційна клієнтка погодилася, перерахувавши через платіжний термінал 4600 гривень. На цьому вся «угода» і завершилася. Не отримавши бажаної послуги, тривалий час жінка все ще сподівалася, що шахрайка поверне їй кошти, але, не дочекавшись, звернулась за допомогою до поліції.

Наразі за даним фактом відкрите провадження за ч. 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що у Хмельницькому працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими затримали 39-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві. Повідомлення про злочин надійшло на лінію 102 від лікарів швидкої допомоги. Як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, на тілі загиблого були явні ознаки тілесних ушкоджень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне