Старокостянтинівські рятувальники відчинили двері квартири, в якій знаходилася 5-річна дитина

гол
Фото: km.dsns.gov

2 січня о 12:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від жительки Старокостянтинова про те, що зачинились двері її квартири. А всередині  залишився її 5-річний син. Хлопчик не у змозі самотужки відчинити двері, тож негайно необхідна допомога рятувальників. Про це повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Терміново за вказаною адресою направлено перше відділення 19 Державної пожежно-рятувальної частини. На місці події було з’ясовано, що є можливість потрапити в квартиру через вікно, щоб не руйнувати конструкцію вхідних дверей, що надзвичайники й зробили за допомогою висувної драбини. З малюком, на щастя, все було гаразд, він був лише трохи наляканий через тривалу відсутність матері, котра щиро подякувала рятівників своєї дитини за надану допомогу.

Тож Державна служба з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області застерігає: шановні батьки, не залишайте дітей без нагляду! Адже для того, щоб сталося непоправне, достатньо кількох хвилин. Пам’ятайте – безпека ваших дітей залежить лише від вас!

Нагадаємо, що в Ізяславі горів продуктовий склад. 2 січня о 19:06 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини поступило повідомлення про те, що  на вул. Шевченка в м. Ізяслав горить продовольчий склад.  Негайно на місце події було спрямовано два чергових відділення рятувальників. По прибуттю було встановлено, що горить покрівля складських приміщень на площі близько 80 кв.м та існує загроза перекидання полум’я на поряд розташовані склади. Додатково було залучено резервне відділення 13 ДПРЧ, одне відділення рятувальників із м. Славута та пожежний розрахунок Ізяславської виправної колонії. Постраждалих та загиблих на пожежі не було. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне