Святкування Нового року на Хмельниччині пройшло спокійно

Святкування Нового року на Хмельниччині пройшло спокійно
Фото: www.smr.gov.ua

У святкову ніч Нового року спокій подолян забезпечували понад три сотні поліцейських. Будь-яких порушень публічної безпеки та порядку зафіксовано не було.

Нагадаємо, увесь період новорічно-різдвяних свят порядок у Хмельницькому забезпечують посилені патрулі, до складу яких входять патрульні, працівники Хмельницького відділу поліції, нацгвардійці та кінологи.

В останню добу 2018 року під час урочистих заходів на території області було залучено 304 правоохоронці, які охороняли безпеку більше 13 тисяч громадян. Завдяки роботі правоохоронців жодних порушень публічної безпеки та порядку допущено не було.

У посиленому варіанті поліцейські нестимуть службу до закінчення усіх Новорічно-Різдвяних свят.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині працівники поліції з‘ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю вантажівки «DAF», під час якої три людини загинули і ще двоє важко травмувалися. ДТП трапилось в ніч з 29 на 30 грудня. Вантажівка під керуванням 38-річного хмельничанина  рухалася з Одеси у напрямку Хмельницького. На перехресті транспортний засіб з невстановлених поки що причин з’їхав з дороги на узбіччя та врізався у недіюче кафе. У кабіні автомобіля на той момент було п’ятеро людей – водій і четверо пасажирів. Троє з них – водій і двоє чоловіків 1990 та 1994 років народження – загинули на місці події. Ще двоє чоловіків, 1982 та 1994 р.н., госпіталізовані до обласної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне