Троє чоловіків незаконно заволоділи автівкою хмельничанина

49467952_2235473103337708_1144933539746152448_n
Фото: @khmelpolice

1 січня, близько 16-ї години, патрульні отримали повідомлення на службовий планшет про те, що на провулку Козацькому, невідомі особи незаконно заволоділи транспортним засобом марки ВАЗ. Як повідомляє прес-служба патрульних, автомобіль належав одному з місцевих жителів.

Оперативно прибувши на місце події, інспектори отримали інформацію для орієнтування та направились на пошуки імовірних порушників. Невдовзі, на вулиці Івана Франка, на парковці одного із магазинів, патрульні виявили автомобіль із орієнтування та трьох молодиків. Усі вони знаходились поруч автомобіля.

Патрульні затримали громадян, на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою та встановить причетність чоловіків до незаконного заволодіння транспортним засобом. Як виявилось пізніше, керував зниклим транспортним засобом один із чоловіків, місцевий мешканець 1999 року народження.

Нагадаємо, що у Волочиському районі троє рецидивістів викрали автівку разом із людиною. Поблизу села Бокиївка Волочиського району, невідомі особи проти волі перевозили громадянина у багажнику транспортного засобу та викрали його автомобіль «Ford Escort». Власнику автомобіля дивом вдалось вибратись з автомобіля. У чоловіка відібрали телефон, тому йому прийшлось бігти до найближчої АЗС, щоб викликати патрульних. Заявник повідомив імовірне місце знаходження порушників та їх опис, а також повідомив, що потребує медичної допомоги. Патрульні надавши домедичну допомогу чоловіку, оперативно направились на пошуки порушників. Невдовзі, екіпаж патрульних помітив викрадений автомобіль на узбіччі автодороги М12 «Стрий-Знам’янка» та виявили трьох осіб чоловічої статті, що підпадали під орієнтування.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне