TruCam в роботі: патрульні оштрафували уже понад 30 порушників (ВІДЕО)

2
Фото: @khmelpolice

Про перші результати роботи приладу TruCAM на дорозі Хмельницької області інформує прес-служба Патрульної поліції.

Слід зазначити, що з 11 лютого на автодорозі М12 патрульні розпочали вимірювати швидкість руху автомобілів. Як повідомили патрульні, за три дні уже встигли оштрафувати три десятки любителів проїхатися з вітерцем.

Максимально дозволена швидкість руху на даній ділянці дороги до 90 км/год.

За перші 3 дні контролю за швидкістю руху було виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності понад 30 порушників.

https://www.facebook.com/khmelpolice/videos/236224717256583/

 

Нагадаємо, що хмельницькі патрульні розпочали вимірювати швидкість автівок за допомогою TruCAM. 11 лютого на автодорозі М-12 “Стрий – Знам’янка” інспектори УПП у Хмельницькій області розпочали фіксувати швидкість автотранспорту за допомогою лазерного приладу TruCAM. Для запобігання зловживанням та корупційним ризикам пристрій TruCam містить алгоритм шифрування AES. Це робить неможливим втручання в роботу системи та будь-яке коригування даних. Про використання пристрою, водіїв повідомлятимуть встановлені дорожні знаки, які попереджають кермувальників про те, що ведеться фото-, відеофіксація порушень Правил дорожнього руху. Зазначаємо, що у місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебувають службові транспортні засоби з увімкненими маячками синього кольору. 

Згідно частини 1 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год – тягне за собою накладення штрафу у розмірі 255 гривень. Згідно частини 3 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 50 км/год – тягне за собою накладення штрафу у розмірі 510 гривень. Шановні водії! Будьте обережні, керуйте відповідально та у жодному разі не порушуйте Правила дорожнього руху.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне