За минулу добу на Хмельниччині сталось три займання. Одна у житловому будинку.

За минулу добу на Хмельниччині сталось три займання. Одна у житловому будинку.
Фото: dniprograd.org

За минулу добу на Хмельниччині трапилось три займання. На щастя, на пожежах ніхто не постраждав, інформує сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Так, вчора 22 грудня о 10год.59хв. у селі Куражин, що у Новоушицькому районі, виникло займання літньої кухні. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Причина пожежі – несправність газобалонного обладнання. Збитки склали 2 100 гривень.

Того ж дня вже о 16год.44хв.  надійшло повідомлення про пожежу в житлового будинку в смт. Сатанів, що у Городоцькому районі. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі. Збитки – встановлюються.

Уже ввечері 22 грудня  виникла пожежа допоміжної споруди житлового сектору у селі Скаржинці Хмельницького району. Вогонь пошкодив 10м.куб дров, перекриття будівлі на площі 10кв.м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Збиток – 500 гривень.

Нагадаємо, що 21 грудня рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку та автомобіля.  Обидва займання стались на Кам’янеччині. Так будинок горів у селі Шутнівці, а ось автівка палала вже у самому Кам’янці-Подільському.  Автомобіль охоплений вогнем місцеві жителі помітили майже о 4 ночі. Так займання сталось із “Mercedes-Benz Sprinter”. Обидві пожежі ліквідовані. На щастя, минулось без жертв.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне