У Чемеровецькому районі вогнеборці виявили тіла двох загиблих осіб

головна
Фото: km.dsns.gov

26 грудня о 17:20 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Боднарівка Чемеровецького району.  Про пожежу рятувальників сповістили сусіди – інформує прес-служба відомства.

1

km.dsns.gov

За місцем події невідкладно було направлене чергове відділення 30 Державного пожежно-рятувального поста Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Під час здійснення розвідки та ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіла 63-річного чоловіка та 87-річної жінки без ознак життя.

2

km.dsns.gov

Пожежу площею 48 кв.м. локалізовано о 17:39, ліквідовано – о 17:44.

Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння.

Нагадаємо, що у Кам’янець-Подільському районі під час пожежі будинку загинув 58-річний чоловік. 25 грудня о 16:59 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Баговиця Кам`янець-Подільського району. До місця виклику негайно прибуло чергове відділення вогнеборців 5 Державної пожежно-рятувальної частини. На той момент вогонь встиг знищити покриття, пошкодити перекриття, речі домашнього вжитку. Вогнеборці швидко впорались із вогнем, не допустивши його подальшого поширення. Під час ліквідації пожежі бійці виявили тіло загиблого 58-річного чоловіка. Ймовірною причиною лиха стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей.

Рятувальники нагадують правила використання піротехнічних виробів. Зокрема, купувати піротехнічні вироби необхідно тільки в спеціалізованих торгових місцях і вимагати у реалізаторів сертифікат якості. У жодному разі не купуйте петарди й феєрверки у місцях стихійного продажу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне