У Деражнянському районі пожежа забрала життя трьох людей (ВІДЕО)

г
Фото: km.dsns.gov

9 січня о 03:24 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вул. Круча в м. Деражня. За інформацією прес-служби рятувальників, під час пожежі загинуло 3 людей.

Негайно за вказаною адресою було направлено два відділення рятувальників 11-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. На момент прибуття вогнеборців пожежа поширилась на площу 32 кв.м.

11

km.dsns.gov

22

km.dsns.gov

Під час розвідки та ліквідації пожежі рятувальники виявили тіла трьох громадян 58-ми, 54-х та 53-х років без ознак життя.

Пожежу локалізовано о 03:31 та ліквідовано о 03:38.

Причина пожежі наразі з’ясовується.

3

km.dsns.gov

Шановні громадяни! ДСНС закликає – свідомо ставтесь до власної безпеки та безпеки інших! Завжди дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань:

  • слідкуйте за станом та справністю електромережі;
  • у разі виходу з приміщення не залишайте увімкненими телевізори, праски, обігрівачі, тощо;
  • не паліть у ліжку;
  • не залишайте малолітніх дітей без нагляду та не дозволяйте їм бавитися сірниками;
  • намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності;
  • при використанні пічного опалення перевірте заходи безпеки і справність печі;

Пам’ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

Нагадаємо, що на Хмельниччині під час пожежі загинула пенсіонерка. Трагедія сталась у Ярмолинецькому районі. На місце події негайно направлено чергове відділення рятувальників 22-ї державної пожежно-рятувальної  частини. На момент прибуття підрозділу вогнем було охоплено  житловий будинок на площі 20 кв. м. В складі ланок газодимозахисної служби надзвичайники одразу приступили до гасіння. Під час проведення розвідки та гасіння пожежі в одній  із  кімнат  будинку вогнеборці виявили  бездиханне  тіло  80-річної жінки. Пожежу локалізовано об 11:05, ліквідовано об 11:12. Ймовірна причина пожежі – порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне