У Кам’янець-Подільському районі під час пожежі будинку загинув 58-річний чоловік

8
Фото: rivne1.tv

25 грудня о 16:59 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Баговиця Кам`янець-Подільського району. Повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

До місця виклику негайно прибуло чергове відділення вогнеборців 5 Державної пожежно-рятувальної частини. На той момент вогонь встиг знищити покриття, пошкодити перекриття, речі домашнього вжитку. Вогнеборці швидко впорались із вогнем, не допустивши його подальшого поширення.

Під час ліквідації пожежі бійці виявили тіло загиблого 58-річного чоловіка.

Ймовірною причиною лиха стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей.

Нагадаємо, що 20 грудня під час ліквідації пожежі було врятовано 76-річного чоловіка. О 17:10 на пункт зв’язку Служби “101” надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Воронівці. Під час гасіння було врятовано 76-річного чоловіка. Пожежу було остаточно ліквідовано о 17:45 у тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу. Вогонь встиг знищити покриття, перекриття, речі домашнього вжитку. До гасіння пожежі залучалися вогнеборці місцевої пожежної команди с. Воронівці. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.

21 грудня о 18:08 до Служби “101” надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с.В’язовець.  Завдяки професійним діям вогнеборців вдалося швидко впоратись із полум’ям та не допустити його перекидання на сусідні будівлі. Постраждалих та загиблих на пожежі не було. Ймовірною причиною загоряння стало порушення протипожежних правил при експлуатації печі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне