У Кам’янець-Подільському районі рятувальники витягли з річки тіло людини

11
Фото: narodna-pravda.ua

8 лютого о 18:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового відділу поліції про те, що в місті Кам’янець – Подільський поблизу мосту «Лань що біжить» з каньйону р.Смотрич потрібно підняти тіло загиблої людини. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

До місця події оперативно прибули рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Надзвичайники за допомогою спецінструменту дістали тіло 36-річного громадянина на берег для подальшого проведення поліцією слідчих дій.

Нагадаємо, що з початку лютого Хмельницьким рибоохоронним патрулем вилучено 105 метрів сіток. У період з 1 по 7 лютого 2019 року інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля виявили вісім порушень природоохоронного законодавства. Конфісковано 46 одиниць заборонених знарядь лову, загальною довжиною 105 метрів. До прикладу, третього лютого затримано порушника на р. Південний Буг у м. Хмельницький. Чоловік рибалив за допомогою заборонених знарядь лову – трьох сіток, загальною довжиною чотири метри. Шостого лютого інспектори виявили місцевого жителя на р. Збруч, поблизу с. Поляни Волочиського району, який рибалив за допомогою заборонених знарядь лову. У нього конфісковано дві сітки, загальною довжиною 2,2 метри. На осіб складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову вилучено до рішення суду. Того самого дня на ринку у м. Волочиськ задокументовано порушення порядку збуту водних біоресурсів. Громадянин реалізовував 3 кг коропа, 1,5 кг щуки, 2 кг карася сріблястого та 0,5 кг плітки без дозвільних документів. На порушника оформлено протокол за ст. 88-1 КУпАП. Сьомого лютого під час здійснення рибоохоронних заходів на р. Ушиця, поблизу с. Велика Кужелива Дунаєвецького району патрульні виявили заборонені знаряддя лову – 37 сіток, загальною довжиною 36 метрів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне