У Кам’янці-Подільському поліцейські затримали юнака, який викрав позашляховик

г
Фото: hm.npu.gov

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, 19-річний зловмисник розбив в автівці вікно, проник в салон та намагався виїхати в місто. Та як інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, юнак був затриманий правоохоронцями неподалік від місця скоєння злочину.

Подія мала місце 30 грудня близько 22.30 години по вулиці Князів Коріатовичів поблизу кафе «Зустріч». Перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, 19-річний мешканець Кам’янець-Подільського району за допомогою дошки розбив вікно позашляховика «ZX AUTO Admiral», який був припаркований на стоянці біля закладу.

2222

hm.npu.gov

Після цього зловмисник проник в салон, завів автівку і намагався виїхати в місто, проте був затриманий працівниками поліції, яких викликала власниця транспортного засобу.

Наразі молодику вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає накладення штрафу або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років. Вчора на період досудового розслідування суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Наразі слідство триває.

Нагадаємо, що у Хмельницькому на пішохідному переході мікроавтобус наїхав на 55-річну жінку. Дорожньо-транспортна пригода сталася  2 грудня, близько 11-ї години на перехресті вулиць Грушевського та Володимирської. Попередньо встановлено, що 21-річний чоловік на вантажному мікроавтобусі «Рено», повертаючи з вулиці Грушевського на Володимирську, скоїв наїзд на 55-річну жінку. Вона в цей час перетинала дорогу по «зебрі». У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне