У Хмельницькому горів легковий автомобіль

головна1
Фото: km.dsns.gov

26 грудня о 17:15 на оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС у Хмельницькій  області надійшло повідомлення про те, що під час руху Вінницьким шосе, що в обласному центрі, сталося загоряння легкового автомобіля Мерседес Бенс.

Негайно за викликом було направлено відділення рятувальників 37 Державної пожежно-рятувальної частини. На моммент прибуття на місце події вогнеборців вогонь охопив моторний відсік автомобіля.

11

km.dsns.gov

Завдяки злагодженим діям бійців  пожежу вдалося локалізувати о 17:25, та остаточно ліквідувати о 17:30.

Причина пожежі наразі з’ясовується.

Нагадаємо, що рятувальники ліквідували наслідки ДТП, що трапилась в обласному центрі. 24 грудня о 23:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортнку пригоду, що трапилась на перехресті вулиць Прибузька та Старокостянтинівське шосе в обласному центрі. На місце події прибули рятувальники аварійно-рятувальної частини. Як з’ясувалось, зіткнулись автомобіль  SUZUKI та ВАЗ-2106. В результаті зіткнення другий злетів у кювет. Бійці ДСНС відімкнули акумулятори автомобілів від живлення, аби уникнути загоряння, та за допомогою тягової лебідки витягнули з кювету автомобіль.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне