У Хмельницькому поліцейські затримали молодиків, які побили і обікрали двох хмельничан

Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники карного розшуку ГУНП спільно з колегами із Зарічанського відділення поліції впродовж кількох днів встановили і затримали молодиків 17 і 18 років, які вночі 24 грудня по вулиці Панаса Мирного в обласному центрі скоїли розбійний напад на двох чоловіків. Зловмисникам вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Близько 1-ї години ночі на лінію «103» зателефонував мешканець мікрорайону Озерна і повідомив, що, вийшовши на балкон, побачив у дворі двох закривавлених чоловіків, які в безпорадному стані лежали на снігу.

«Швидка» забрала потерпілих у Хмельницьку обласну лікарню. Звідти повідомлення про подію надійшло до поліції. На місце скоєння злочину та в лікарню невідкладно виїхали працівники Зарічанського відділення поліції.

Потерпілими виявились двоє 30-річних місцевих жителів. Як розповів один із чоловіків, на вулиці до них підійшли двоє молодиків, побили та відібрали цінні речі — мобільний телефон, срібний ланцюжок, гаманець, де були банківські картки та гроші.

В одного із потерпілих діагностували численні забої, а от стан здоров’я іншого — важкий. У чоловіка переламані практично всі кістки черепа. Зараз він перебуває в реанімаційному відділенні обласної лікарні.

hm.npu.gov.ua

Працівники поліції проаналізували записи з довколишніх камер спостереження, провели ряд інших оперативно-розшукових заходів і впродовж кількох днів встановили і затримали зловмисників. Ними виявились двоє учнів одного із закладів профтехосвіти 17 та 18 років. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання одного із них правоохоронці вилучили усі викрадені речі.

Молодиків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Сьогодні підозрюваним обиратимуть запобіжний захід. Слідчі клопотатимуть про тримання під вартою.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне