У Хмельницькому у крадія під час обшуку виявили наркотики

Фото: sts.sumy.ua

Неоднозначна пригода трапилася 10 травня в центрі міста, повідомляє прес-служба управління поліції охорони Хмельницької області. В одному із магазинів охоронець натиснув тривожну кнопку, коли помітив, що відвідувач намагався викрасти шоколадку та дивно поводився. Співробітники охорони, по прибуттю на місце події, з’ясували, що підозрюваний не заперечує своєї провини. Коли ж попросили його показати документи, при поверхневому огляді речей помітили в рюкзаку шприц та флакон із речовиною прозорого кольору.
До того ж, затриманий заявив, що погано себе почуває. Тож на місце викликали медичну допомогу і, відразу, слідчо-оперативну групу.
Нині цей громадянин перебуває у міському відділі поліції, виявляється, що раніше він уже був судимий. Вилучену речовину направили на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.
Відомості внесені до ЄРДР, ст. 309 Ч.1. (
Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне