У Хмельницькому водій позашляховика “на зебрі” збив 27-річну жінку

гол
Фото: hm.npu.gov

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 16 січня, близько 19.30 години в обласному центрі на перехресті вулиць Кам’янецької та Пушкіна. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Попередньо встановлено, що 43-річний хмельничанин на автомобілі «Hyundai Santa Fe» скоїв наїзд на 27-річну місцеву жительку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

1

hm.npu.gov

У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому медіальної кістки лівої гомілки. Потерпілій надали медичну допомогу і госпіталізували в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Нагадаємо, що неподалік Хмельницького трапилась смертельна ДТП. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 16 січня, близько 17.50 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Скаржинці Ярмолинецького району. Наразі встановлено, що 36-річний хмельничанин на автомобілі «Фіат Скудо» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «ЗАЗ Таврія» під керуванням 31-річного жителя Хмельницького. У результаті ДТП водій та 23-річний пасажир автомобіля «ЗАЗ Таврія» загинули на місці події. 47-річний іноземець, пасажир автомобіля «Фіат Скудо», отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини, політравми, закритої черепно-мозкової травми і у важкому стані був госпіталізований до Хмельницької обласної клінічної лікарні. Водій автомобіля «Фіат Скудо» покинув місце події і намагався втекти. Поліцейські його затримали, коли він йшов вздовж траси в напрямку Хмельницького. Під час перевірки його на стан алкогольного сп’яніння «Драгер» показав 2,03 проміле. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне