У Красилівському районі, внаслідок ДТП, в автомобілі затисло жінку (ФОТО)

г
Фото: km.dsns.gov

17 січня о 08:24 на пункт зв’язку 14-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від чергового Красилівського відділу поліції про те, що на автодорозі Н-03 Житомир-Чернівці поблизу р.Бужок сталося дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє прес-служба рятувальників.

1

km.dsns.gov

На місце події негайно прибуло чергове відділення вогнеборців. Як з’ясувалось, зіткнулись автомобілі Fiat Doblo та ВАЗ 2171. Внаслідок зіткнення, пасажирку останнього затиснуло всередині автомобіля. Вогнеборці за допомогою спецінструменту деблокували затиснуту конструкціями автомобіля жінку та спільно з медиками транспортували її до карети швидкої. Ще двом громадянам, які постраждали внаслідок ДТП  надзвичайники надали домедичну допомогу.

2

km.dsns.gov

Внаслідок зіткнення травми отримали 3 особи. Одну пасажирку було госпіталізовано до відділення інтенсивної терапії Красилівської центральної районної лікарні.

33

km.dsns.gov

Причини ДТП встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що поблизу Хмельницького сталася смертельна аварія. Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 січня, близько 17.50 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Скаржинці Ярмолинецького району. Наразі встановлено, що 36-річний хмельничанин на автомобілі «Фіат Скудо» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «ЗАЗ Таврія» під керуванням 31-річного жителя Хмельницького. У результаті ДТП водій та 23-річний пасажир автомобіля «ЗАЗ Таврія» загинули на місці події. 47-річний іноземець, пасажир автомобіля «Фіат Скудо», отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини, політравми, закритої черепно-мозкової травми і у важкому стані був госпіталізований до Хмельницької обласної клінічної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне