У Нетішині до 18 січня продовжено протиепідемічні заходи

У Нетішині до 18 січня продовжено протиепідемічні заходи
Фото: www.netishynrada.gov.ua

Відповідно до розпорядження міського голови Олександра Супрунюка від 11 січня 2019 року, в Нетішині до 18 січня включно продовжено санітарно-гігієнічні та протиепідемічні заходи щодо профілактики грипу та РВРІ. Таким чином, канікулярний період в освітньо-навчальних закладах продовжиться ще на тиждень.

За інформацією Нетішинського міськрайонного відділу ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України» з 7 по 11 січня 2019 року зареєстровано 388 випадків ГВРІ (у дітей до 17 років – 183, дорослих – 205, в т.ч.5 випадків грипу). 16 осіб було госпіталізовано (10 дітей та 6 дорослих). Найбільш інтенсивно епідемічний процес протікає серед дітей у вікових групах: 0-4 і 5-14 років (по 80 випадків) та дорослого населення вікової категорії 30-64 роки (159 випадків). Епідемічний поріг за вищевказаний період перевищено на 9,6%. У порівнянні з минулим тижнем захворюваність зменшилась на 35%. Летальних випадків не зареєстровано.

Відділ з організаційних питань апарату виконкому Нетішинської міської ради

Нагадаємо, що працівник Хмельницької АЕС врятував життя двом дітям, які опинилися під кригою. Подія, що потрясла усе село сталася 2 січня – двоє хлопчаків 8-річного та 10-річного віку гралися на ставку без нагляду дорослих. Крига була не міцна, а тому діти не зщулися, як опинилися під водою. У цей час за волею долі односельчанин Володимир Уткін, який прямував до амбулаторії, почув крики хлопчаків про допомогу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне