У Нетішині під час пожежі квартири загинув чоловік

Липи
Фото: goloskarpat.info

Як інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, під час ліквідації пожежі квартири вогнеборці виявили загиблого 55-річного чоловіка.

20 лютого о 04:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від стурбованих мешканців 9-поверхового житлового будинку на вул. Незалежності  у Нетішині про пожежу, що виникла у квартирі на 8 поверсі.

Негайно за викликом було направлено три відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці події вогнеборці розгорнули автодрабину, аби через вікно палаючої квартири потрапити всередину. Через сильне задимлення надзвичайникам довелося застосовувати апарати захисту органів дихання та зору. Під час розвідки було виявлено тіло 55-річного чоловіка без ознак життя. Бійцям вдалося оперативно ліквідувати загоряння площею 6 кв.м та запобігти її подальшому розповсюдженню. Локалізація пожежі відбулась о 04:33, ліквідація – о 04:34.

Загалом до ліквідації пожежі залучалось 12 рятувальників на 4-х одиницях спецтехніки.

Ймовірну причину пожежі з’ясовують фахівці.

Шановні подоляни! Служба порятунку Хмельниччини вкотре застерігає –  не паліть у ліжку! Адже маленька цигарка може спричинити велику пожежу! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті!

Нагадаємо, що копи затримали чоловіка, який підозрюється в умисному підпалі кількох будинків. 17 лютого в селі Судилків Шепетівського району з різницею в годину загорілись два приватних будинки. Дослідивши пожежне сміття, експерти дійшли висновку, що причиною загорання став підпал. А вже наступного дня оперативники Шепетівського відділу поліції вирахували і затримали палія. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники кримінальної поліції вже наступного дня встановили особу палія. Ним виявився 43-річний місцевий житель. Свої вчинки він пояснив сімейним конфліктом.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне